zorgkaart nederland fysiotherapie

Wat deze mensen vonden van Fysiotherapie EerlijkBeter

14 september 2016 – Anne asked me many questions, listened carefully to my answers and was able to understand immediately my problem.She is very clear in communicating (in English) what to do, how and what to avoid. Big emphasis is put on the exercises that must be done at home, but also the treatments on the spot were excellent.  Also Gabrielle treated me in a very attentive way, and she already knew the issue I had without the need to explain her again. I am very satisfied of the treatment I had and I definitely recommend it! Beoordeeld met een 9,5. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
16 augustus 2016 – Ik ben op een erg professionele manier geholpen.Na maanden lang last te hebben gehad van mijn onderrug en meerdere bezoeken aan de huisarts kon de reden maar niet vastgesteld worden. Eenmaal hier terechtgekomen werd er eerst erg goed naar me geluisterd en na wat oefening werd vervolgens uitgelegd wat volgens de fysiotherapeut het probleem zou kunnen zijn (overbelaste SI-gewricht). Eenmaal begonnen met de behandeling was het herstel verrassend snel begonnen. Ik vond het erg prettig werken met de app waarmee ik thuis nog de oefeningen kon herhalen. De app was duidelijk en werd telkens naar mijn behandeling aangepast. Ik ben na de behandeling ook weer helemaal de oude en heb helemaal geen last meer van mijn onderrug/si-gewrichtDe praktijk zelf is dan wel niet voorzien van de duurste apparatuur en is meer basic, maar alles is aanwezig en de behandeling is uiterst professioneel. Hierdoor is de prijs ook uiterst aantrekkelijk. Kort gezegd is er hier een geweldige prijs/kwaliteit verhouding.Ik kan deze praktijk aan iedereen aanbevelen! Mocht het ooit weer nodig zijn dan kom ik zeker hier weer terug! Beoordeeld met een  9,2. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend

 

9 augustus 2016 – Goed en professioneel advies. Dmv de oefeningen binnen een paar weken van mijn rugklachten af! Beoordeeld met een 9,2. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
20 juli 2016 – Anne is naar mijn mening een fysio die goed luistert en daarna een uitstekende behandeling. Binnen 3 weken rugklachten verholpen.Toppertje! Beoordeeld met een 10. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
20 juli 2016 – Great (English) communication, it was always clear what my issue is and what we need to do to fix it and why. Working with Anne was very pleasant. Nice, simple, clean room. Exercise program uploaded on my smartphone was very convenient and effective in motivating me to exercise at home. Beoordeeld met een 10. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
11 juli 2016 – Met nek- en hoofdpijnklachten snel en vakkundig geholpen door Anne Middendorp. Niet alleen door het behandelen van de klachten maar ook door het wegnemen van de oorzaak met advies en oefeningen. Erg tevreden! Beoordeeld met een 9. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
7 juli 2016 – Nu eens een fysiotherapeut die je niet meteen op de bank legt en begint te kneden, maar één die echt probeert te ontdekken waar de klachten vandaan komen. Ook veel aandacht wordt er besteed aan oefeningen die de klacht gaan verhelpen, en in de toekomst moeten voorkomen. Beoordeeld met een 9,3. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
7 juli 2016 – Na ruim een jaar met een soort onverklaarbare rugpijn rond gelopen te hebben, weet ik na mijn bezoeken aan mevrouw Middendorp waar de pijn vandaan komt en, niet onbelangrijk, ben ik er sinds lange tijd weer van af. De fijne sfeer en het prettige contact zorgden dat ik me snel op mijn gemak voelde en gaf het gevoel dat er naar me geluisterd werd. Beoordeeld met een 10. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
16 april 2015 – Ervaring was echt goed, wordt goed geluisterd, en wordt ook doel gericht behandeld. Beoordeeld met een 7,3. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
13 maart 2015 – Ik was heel tevreden met de hulp van Anne. Zeer fijne en effectieve behandelingen. Snel en flexibel om een afspraak te maken. Beoordeeld met een 9,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
9 maart 2015 – Vriendelijke en duidelijke uitleg van de diagnose. Gericht en praktisch behandelplan doorgelopen. Beoordeeld met een 9. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
9 februari 2015 – Onnodig te zeggen is Anne heel goed. Handig te weten, kan ze de behandeling heel goed plannen en aanpassen. Ze vindt ook belangrijk haar patientien te brengen tot het punt dat ze genezen zijn. Beoordeeld met een 9,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
 
9 januari 2015 – Zeer professionele manier van werken, goed luisteren en nek- en schouderklachten snel weten te verhelpen met een aantal behandelingen. Beoordeeld met een 9. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
 
21 januari 2015 – Snelle en doeltreffende behandeling, was snel van mijn klachten af. Beoordeeld met een 9,7. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
 
15 oktober 2014 – Fijne therapeut die goed luistert en adequaat behandeld. Je kan er snel terecht voor een afspraak, ook in de avonduren. Beoordeeld met een 9,5. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
31 december 2014 – ‘S middags gebeld, ’s avonds kon ik al terecht. Echt perfect. De massages en de oefeningen werken ook goed en ik boekte snel vooruitgang. Niks anders dan lof. Beoordeeld met een 8,3. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
20 december 2014 – Fysiotherapie Eerlijk Beter levert dat wat het beloofd had, een goede behandeling voor een goede prijs. De behandelingen zijn effectief en de uitleg die erbij wordt gegeven helder. Zelf ben ik een student en zou ik deze fysiotherapeut bij al mijn medestudenten willen aanraden. De therapie is zo betaalbaar doordat er geen contracten zijn getekend met een zorgverzekeraar, dit zorgt aan het begin van de therapie wel voor een zenuwachtig gesprek met de zorgverzekeraar om te kijken of de therapie wel of niet gedekt wordt. Als ik een tip zou geven aan deze therapeut dan zou het handig zijn om een overzicht te maken van wat welke zorgverzekeraar dekt, zo weet de klant nog beter wat te verwachten. Beoordeeld met een 8,7. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
10 oktober 2014 – Uitstekende ervaring, snelle behandeling en snel resultaat bij rug en nekklachten. Beoordeeld met een 9,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
1 oktober 2014 – Ik was op zoek naar een goede sportmassage n.a.v. wat klachten en stijfheid bij het sporten (wielrennen). Er zijn helaas weinig goede opties hiervoor te vinden die daadwerkelijk kennis van het lichaam (fysiotherapie) kunnen combineren met het goed kunnen masseren. Deze praktijk heeft deze combinatie wel in huis en dat is mij zeer goed bevallen. Er wordt de tijd voor je genomen en actief geluisterd. Vervolgens wordt er ook concreet doorgepakt en iets gedaan. Zeer verfrissend en aan te raden. Beoordeeld met een 9,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
3 november 2014 – Prima adviezen van een enthousiaste therapeute. Ik had klachten bij het hardlopen, het was voor mij erg zoeken wat er precies mis was, maar binnen korte tijd was dit gevonden en verholpen. Beoordeeld met een 9.. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
29 september 2014 – Grondige intake. Neemt uitgebreid de tijd om, door vragen en onderzoek, tot de juiste diagnose te komen. De behandeling (en opgegeven oefeningen) waren daardoor effectief. Beoordeeld met een 9,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
19 augustus 2014 – Ik kon snel een afspraak maken. In een gesprek vooraf werd goed naar klachten geluisterd en doorgevraagd. Behandeling had snel effect. Ik kreeg goede tips mee voor thuis. Fijne praktijk met deskundige behandeling. Beoordeeld met een 9,2. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
25 augustus 2014 – Snel een afspraak kunnen maken, goed geholpen, werd goed naar mij geluisterd en werd serieus genomen. Beoordeeld met een 8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
14 augustus 2014 – Eindelijk het gevoel gehad dat er naar me geluisterd is en dat er echt wat met mijn rugklachten gedaan is. En een hele fijne prijs ook! Beoordeeld met een 9,7. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
14 augustus 2014 – Snel geholpen. Goede fysio en nam mijn klacht serieus. Ik had een sneller herstel dan ik had verwacht. Beoordeeld met een 8,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
1 augustus 2014 – Fijne fysiotherapie praktijk. Neemt de tijd om naar je te luisteren. Mooie ruimte. Goedkoop en open in de avond, handig. Beoordeeld met een 8,5. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend