zorgkaart nederland fysiotherapie

Wat zijn de ervaringen van de patiënten van Fysiotherapie EerlijkBeter?

1 november 2018 – From the first treatment the result was extraordinary. I got the right information and the moral support to work on my lower back problem myself. The physiotherapist was very kind and thoughtful and at the same time very effective. She creates a very nice and calm environment that helps you relax. She works in order to solve to solve your problem and not to earn more money by stretching out the time and the repetitions of the treatment. I would totally recommend her even for general treatment in a stressful or busy period. Beoordeeld met een 9,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
1 oktober 2018 – Dit was de tweede keer dat ik de hulp van Anne heb gevraagd en dat is dus niet voor niks! Ze vraagt goed de klachten uit, geeft goede voorlichting en oefeningen mee. Er is ruimte en tijd voor overleg hierover. Aandachtig , rustig en ontspannen persoon. De eerste keer kwam ik met knieklachten en nu met een schouderprobleem. Beoordeeld met een 9,7. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
22 oktober 2018 – Erg vriendelijk ontvangen bij binnenkomst. Ontspannen en professionele houding stelde mij meteen gerust. Duidelijk stappenplan gemaakt en bovendien erg open/eerlijk over de kosten verbonden aan behandeling en eventuele vervolgstappen. Mooi online systeem waarin oefeningen per mail gedeeld worden. Kortom zeer tevreden! Beoordeeld met een 8,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
6 september 2018 – Anne heeft me een half jaar voor en na een heup-operatie behandeld. Ik vind haar een geweldige fysiotherapeute met veel kennis van zaken en een zeer positieve instelling. Mede dankzij de behandeling, de oefeningen en haar inzet ben ik weer helemaal de oude. Beoordeeld met een 9,5. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
9 augustus 2018 – Anne is een enorm fijne fysiotherapeut, ze luistert goed, heeft altijd een positieve instelling en maakt een babbeltje als daar tijd voor is. De afspraken bestaan uit een stukje consult, het bespreken van vragen en de oefeningen en een stukje massage. Ook zijn de afspraken goed betaalbaar. Ik ben erg enthousiast en zou het iedereen aanraden. Beoordeeld met een 9,2. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
4 juli 2018. Snelle reactie op mijn ingesproken bericht. Afspraak was snel gemaakt. Ik moest iets langer wachten dan gehoopt, maar dat kan vaak niet anders. Snelle én goede inventarisatie van mijn klachten op een efficiënte en vriendelijke manier. Bij eventueel volgende klachten ga ik zeker weer terug naar Anne. Beoordeeld met een 9,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
4 mei 2018- Ik had eind vorig jaar ineens flink last van een tenniselleboog waar ik eigenlijk al meer dan een jaar mee rond liep. Dankzij de oefeningen, behandelingen en tips van Anne en haar collega gedurende Anne’s vakantie, heb ik nu weinig tot geen last meer. Na zo’n 3 maanden, kreeg ik van Anne te horen om eens naar een andere fysiotherapeut te gaan voor een echoscopie en een second opinion. Ik had toen al een stuk minder last, maar het zeurderige gevoel bleef. Op de echoscopie was niets te zien (omdat het al behoorlijk verbeterd was), maar hij nam ook geen initiatief om een andere plek op mijn arm te onderzoeken. Ondertussen was hij wel bezig zijn collega fysiotherapeuten in een kwaad daglicht te stellen, alsof hij de beste was. Gelukkig ben ik daar totaal niet gevoelig voor en doorgegaan met de therapie bij Anne en dat heeft uiteindelijk geholpen! In de ogen van sommige mensen zal het lijken dat het toch wel erg lang geduurd heeft, maar ik wijt dat volkomen aan mijzelf: Ik heb er veel te lang mee gewacht om naar een fysiotherapeut(e) te gaan. Beoordeeld met een 9.2. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
30 april 2018 – Ontzettend veel last gehad van RSI, Anne heeft me er professioneel en met zorg bovenop geholpen! Beoordeeld met een 9.7. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
22 maart 2018 – Anne is een hele goede fysiotherapeut. Naast de behandeling in de spreekkamer, gaf ze ook een app met oefeningen mee. Dat is natuurlijk heel prettig als je thuis ook aan je herstel kunt werken. Haar filosofie staat mij aan geen dure apparaten, geen contracten zorgverzekeraar om zorg eerlijk en betaalbaar te houden. Beoordeeld met een 10. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
2 december 2017. Er werd goed geluisterd en gekeken welke oefeningen bij mij passen en mij zouden helpen. De afspraken en oefeningen zijn ook steeds digitaal na te kijken. Een hele prettige en voor mij erg goede ervaring. Beoordeeld met een 9,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
25 oktober 2017 – Hele prettige sfeer, er werd heel goed geluisterd.Na dat er goed gekeken wordt waar de klachten vandaan komen, werd er een behandelingen plan gemaakt. Gabrièlle Grootscholte was nog in opleiding, maar ik vond dat ze precies wist wat de beste behandeling voor mij was, en samen ( je moet wel de oefeningen doen) met een half uur fisiotherapie werkt het niet. Ik heb vaker fysiotherapie gehad, maar bij Eerlijk Beter voel je je serieus genomen, heel fijn. Beoordeeld met een 9,5. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
7 juli 2016 – Na ruim een jaar met een soort onverklaarbare rugpijn rond gelopen te hebben, weet ik na mijn bezoeken aan mevrouw Middendorp waar de pijn vandaan komt en, niet onbelangrijk, ben ik er sinds lange tijd weer van af. De fijne sfeer en het prettige contact zorgden dat ik me snel op mijn gemak voelde en gaf het gevoel dat er naar me geluisterd werd. Beoordeeld met een 10. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
16 april 2015 – Ervaring was echt goed, wordt goed geluisterd, en wordt ook doel gericht behandeld. Beoordeeld met een 7,3. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
13 maart 2015 – Ik was heel tevreden met de hulp van Anne. Zeer fijne en effectieve behandelingen. Snel en flexibel om een afspraak te maken. Beoordeeld met een 9,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
9 maart 2015 – Vriendelijke en duidelijke uitleg van de diagnose. Gericht en praktisch behandelplan doorgelopen. Beoordeeld met een 9. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
9 februari 2015 – Onnodig te zeggen is Anne heel goed. Handig te weten, kan ze de behandeling heel goed plannen en aanpassen. Ze vindt ook belangrijk haar patientien te brengen tot het punt dat ze genezen zijn. Beoordeeld met een 9,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
 
9 januari 2015 – Zeer professionele manier van werken, goed luisteren en nek- en schouderklachten snel weten te verhelpen met een aantal behandelingen. Beoordeeld met een 9. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
 
21 januari 2015 – Snelle en doeltreffende behandeling, was snel van mijn klachten af. Beoordeeld met een 9,7. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
 
15 oktober 2014 – Fijne therapeut die goed luistert en adequaat behandeld. Je kan er snel terecht voor een afspraak, ook in de avonduren. Beoordeeld met een 9,5. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
31 december 2014 – ‘S middags gebeld, ‘s avonds kon ik al terecht. Echt perfect. De massages en de oefeningen werken ook goed en ik boekte snel vooruitgang. Niks anders dan lof. Beoordeeld met een 8,3. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
20 december 2014 – Fysiotherapie Eerlijk Beter levert dat wat het beloofd had, een goede behandeling voor een goede prijs. De behandelingen zijn effectief en de uitleg die erbij wordt gegeven helder. Zelf ben ik een student en zou ik deze fysiotherapeut bij al mijn medestudenten willen aanraden. De therapie is zo betaalbaar doordat er geen contracten zijn getekend met een zorgverzekeraar, dit zorgt aan het begin van de therapie wel voor een zenuwachtig gesprek met de zorgverzekeraar om te kijken of de therapie wel of niet gedekt wordt. Als ik een tip zou geven aan deze therapeut dan zou het handig zijn om een overzicht te maken van wat welke zorgverzekeraar dekt, zo weet de klant nog beter wat te verwachten. Beoordeeld met een 8,7. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
10 oktober 2014 – Uitstekende ervaring, snelle behandeling en snel resultaat bij rug en nekklachten. Beoordeeld met een 9,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
1 oktober 2014 – Ik was op zoek naar een goede sportmassage n.a.v. wat klachten en stijfheid bij het sporten (wielrennen). Er zijn helaas weinig goede opties hiervoor te vinden die daadwerkelijk kennis van het lichaam (fysiotherapie) kunnen combineren met het goed kunnen masseren. Deze praktijk heeft deze combinatie wel in huis en dat is mij zeer goed bevallen. Er wordt de tijd voor je genomen en actief geluisterd. Vervolgens wordt er ook concreet doorgepakt en iets gedaan. Zeer verfrissend en aan te raden. Beoordeeld met een 9,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
3 november 2014 – Prima adviezen van een enthousiaste therapeute. Ik had klachten bij het hardlopen, het was voor mij erg zoeken wat er precies mis was, maar binnen korte tijd was dit gevonden en verholpen. Beoordeeld met een 9.. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
29 september 2014 – Grondige intake. Neemt uitgebreid de tijd om, door vragen en onderzoek, tot de juiste diagnose te komen. De behandeling (en opgegeven oefeningen) waren daardoor effectief. Beoordeeld met een 9,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
19 augustus 2014 – Ik kon snel een afspraak maken. In een gesprek vooraf werd goed naar klachten geluisterd en doorgevraagd. Behandeling had snel effect. Ik kreeg goede tips mee voor thuis. Fijne praktijk met deskundige behandeling. Beoordeeld met een 9,2. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
25 augustus 2014 – Snel een afspraak kunnen maken, goed geholpen, werd goed naar mij geluisterd en werd serieus genomen. Beoordeeld met een 8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
14 augustus 2014 – Eindelijk het gevoel gehad dat er naar me geluisterd is en dat er echt wat met mijn rugklachten gedaan is. En een hele fijne prijs ook! Beoordeeld met een 9,7. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
14 augustus 2014 – Snel geholpen. Goede fysio en nam mijn klacht serieus. Ik had een sneller herstel dan ik had verwacht. Beoordeeld met een 8,8. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend
1 augustus 2014 – Fijne fysiotherapie praktijk. Neemt de tijd om naar je te luisteren. Mooie ruimte. Goedkoop en open in de avond, handig. Beoordeeld met een 8,5. Kijk voor de oorspronkelijke reactie op Zorgkaart Nederland.
Onbekend