FYSIOTHERAPEUT IN DELFT

ANNE MIDDENDORP
ANNE MIDDENDORPPraktijkhoudster / Fysiotherapeut

”Mijn naam is Anne Middendorp en in 2014 heb ik EerlijkBeter opgezet. In mijn praktijk staat transparante zorg met oog voor het individu en zijn specifieke hulpvraag centraal. Eigenlijk heel logisch, maar tegelijkertijd mis ik dit regelmatig in de huidige gezondheidszorg. In deze kleine betrokken praktijk werk ik aan goede, eerlijke en betaalbare fysiotherapie. In 2007 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Hierna heb ik diverse cursussen en masterclasses gevolgd. Daarnaast volg ik jaarlijks diverse online cursussen om mijn kennis continu aan te vullen met de meeste recente onderzoeken. Elk gezondheidsprobleem is als een kleine puzzel. Dat vind ik mooi aan mijn vak. Mijn hart maakt een sprongetje als ik in een behandeling het verschil kan maken, de puzzel kan oplossen. Ik ontmoet veel verschillende mensen in mijn praktijk, ieder met een eigen verhaal en probleem. Ik kan deze mensen veel leren over hun lijf en ik leer van hen. Geen patiënt is hetzelfde. Dat vind ik mooi.”

ROBIN VAN DER LINDEN
ROBIN VAN DER LINDENFysiotherapeut / Manueel therapeut i.o.

“Mijn naam is Robin van der Linden. Ik heb mijn studie als fysiotherapeut afgerond in 2015 aan THIM van der Laan fysiotherapie. In 2021 ben ik gestart ben ik gestart met de opleiding voor manueel therapeut. Ik kan veel energie halen uit de momenten dat het mij lukt om samen met de patiënt zijn/haar lichamelijke klacht op te lossen. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij verschillende praktijken. Tijdens mijn jaren daar heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen tot de fysiotherapeut die ik nu ben. Ik begeleid de patiënt door middel van advies en oefentherapie. En ik maak gebruik van manuele handelingen en massage. Ook kan je bij mij terecht voor revalidatie na een operatie of preventie hiervan. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe behandelmethodes om mijn behandelingen zo passend mogelijk te maken voor mijn patiënten.”

SPECIALISATIES ANNE

De cursussen en masterclasses die ik heb gevolgd:

 • Effectieve diagnostiek en behandeling van lage rugklachten

 • Adem- en Ontspanningstherapie Dixhoorn

 • Masterclass oefentherapie en inspanningsfysiologie

 • NLP

 • Beweegketens van de bovenste en onderste extremiteiten

 • Beweegketens van de wervelkolom, bekken en benen

 • Motivational interviewing

 • Pijn educatie

 • Hardlopen deel 1 en 2

 • Ziektepercepties en nocebo

 • Medical taping

 • Ziektepercepties en nocebo

 • Hartrevalidatie

 • Sub acromiale schouderpijn

SPECIALISATIES ROBIN

De cursussen en masterclasses die ik heb gevolgd:

 • Effectieve diagnostiek en behandeling van lage rugklachten

 • Medical taping

 • Manuele Therapie

RECENSIES

”Ik was zeer tevreden over de snelle diagnose. Zij wist ondanks mijn gebrekkige uitleg vrij snel te achterhalen waar de probleemgebieden zaten. Zij kon daarop zeer gericht behandelen en oefeningen meegeven voor thuis. Vooral die combinatie heeft mij snel van mijn klachten afgeholpen en de tips om te voorkomen dat mijn klachten terugkeren neem ik zeer ter harte. Mocht ik nog eens een fysio nodig hebben dan zou ik als eerste kiezen voor de praktijk Eerlijk Beter. Ook raad ik mijn vrienden en kennissen haar aan als zij mij vragen naar een goede ervaren fysio.”

”Er werd goed doorgevraagd naar wat mijn klacht precies was, en vervolgens werd zowel de klacht als de oorzaak aangepakt. Een vakvrouw met een no-nonsense benadering.”

”Ontzettend fijn en goed geholpen. Er werd goed naar je geluisterd en er wordt verder gekeken dan alleen het probleem zelf,”

”Anne heeft me geholpen bij mijn rugklachten. Het fijne aan Anne is dat ze écht naar je kijkt. Ze ziet in een ogenblik waar je houding niet klopt, je (over)compenseert bij oefeningen en welke aanpassingen je nodig hebt. Ze geeft daarbij tips en oefeningen waar je goed mee aan de slag kan.”

”I had a decent experience when it came to treatment. The app for exercises was really helpful.”

MAAK EEN AFSPRAAK

Ik kan je helpen in mijn praktijk, bij je thuis of via een online en/of telefonisch consult Als je (aanvullend) verzekerd bent voor fysiotherapie, dan wordt de behandeling thuis of online op eenzelfde manier vergoed als een regulier consult in mijn praktijk. Via een huiswerk app en video bellen kan ik je goed op weg helpen en werken we aan je herstel.

WHATSAPP
BEL
MAIL
FORMULIER