fysio Anne Middendorp

Anne Middendorp / Fysiotherapeute en praktijkhoudster
“Mijn naam is Anne Middendorp en in 2014 heb ik EerlijkBeter opgezet. In mijn praktijk staat betrokken, transparante zorg met oog voor het individu en zijn specifieke hulpvraag centraal. Eigenlijk heel logisch, maar tegelijkertijd mis ik dit regelmatig in de huidige gezondheidszorg. In deze kleine betrokken praktijk werk ik samen met Saskia Fortgens aan goede, eerlijke en betaalbare fysiotherapie.

Ik heb de opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam en heb diverse cursussen en masterclasses gevolgd waaronder hartrevalidatie, masterclass oefentherapie en diagnostiek voor lage rugklachten, motivational interviewen, inspanningsfysiologie, beweegketens en medical taping”.

Specialisaties
“Mijn specialisaties binnen de fysiotherapie zijn: lage rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, sportblessures, oefentherapie, hartrevalidatie, artrose, revalideren na een operatie, medical taping en sportmassage.”

Bereikbaarheid
Stuur een mail naar anne@fysio-eerlijkbeter.nl of bel/app naar 06 28270001

zorgkaart Nederland

Kwaliteit door zorg en zorg voor kwaliteit. Dat maakt het verschil. Onze fysiotherapeuten staan ingeschreven bij het BIG-register en het CKR-register. We werken volgens de richtlijnen van het KNGF en de regelgeving volgens de WGBO.

BIG geregistreerd