“Luister met aandacht naar je lijf!” – Fysiotherapie in Delft

Fysiotherapie EerlijkBeter: Voor een snel en goed herstel is het heel belangrijk dat je tijd maakt om met aandacht naar je lijf te luisteren.

Je lichaam is een zeer betrouwbare graadmeter en vertelt je vaak exact of er iets aan de hand is. Het vertelt je wanneer je zenuwachtig bent, honger hebt of slaap nodig hebt. Maar ook of je de laatste tijd te hard gewerkt hebt, een verminderde weerstand hebt of een gewricht overbelast hebt. Maak tijd om met aandacht naar je lijf te luisteren: kijk, luister en voel. Want het is aan jou om de signalen van je lijf te signaleren en te herkennen. Wees niet bang om de veranderingen in je lijf serieus te nemen: of het nu om jouw kleine teen gaat, een gek kuchje of een tintelend gevoel in je schouder. Trek op tijd aan de bel als je de verandering in je lijf niet herkent of als deze niet meer verdwijnt. Op deze manier kun je vaak sneller en beter herstellen!

2021-01-26T20:53:15+00:00
Go to Top