SPORTMASSAGE

Tijdens een sportmassage bij Fysiotherapie EerlijkBeter komen de krachten van een sportmassage en fysiotherapie samen. Als fysiotherapeut kijk ik met andere ogen naar jouw lichaam. Met de medische, pathologische, psychische en fysiologische kennis die ik als fysiotherapeut heb opgedaan voel ik feilloos aan waar het probleem in jouw spierweefsel zich afspeelt. Natuurlijk kun je ook een sportmassage boeken als je niet sport. Een sportmassage helpt jou om je lijf in goede conditie te houden. Ik geef veel sportmassages aan sporters, maar ook aan mensen die bijvoorbeeld door hun baan lang achter hun computer zitten en hierdoor last hebben van een pijnlijke nek en schouders.

SPORTMASSAGE

25 minuten | €35,50
(deze wordt meestal niet vergoed door je zorgverzekeraar)

SPORTMASSAGE

50 minuten | €70,-
(deze wordt meestal niet vergoed door je zorgverzekeraar)

 

SPORTMASSAGE

Een sportmassage helpt bijvoorbeeld bij spierspanningshoofdpijn, een stijve rug, stramme kuiten of als verzorging na een pittige training. Daarnaast helpt een sportmassage bij het leveren van een optimale prestatie (preparatief), ter vermindering van het risico op letsels (preventief) en om het herstel te bevorderen (curatief). Het is een vorm van massage die verschillende technieken gebruikt: van sederende technieken om afvalstoffen af te voeren tot aan stimulerende technieken die de doorbloeding stimuleren en de stofwisseling verbeteren.

MAAK EEN AFSPRAAK

MAAK EEN AFSPRAAK

Ik kan je helpen in mijn praktijk, bij je thuis of via een online en/of telefonisch consult. Als je (aanvullend) verzekerd bent voor fysiotherapie, dan wordt de fysio behandeling thuis of online op een zelfde manier vergoed als een regulier consult in mijn praktijk. Via een huiswerk app en video bellen kan ik je goed op weg helpen en werken we aan je herstel. Een sportmassage wordt meestal niet vergoed door je zorgverzekeraar.

WHATSAPP
BEL
MAIL
FORMULIER