KLACHTEN: WAAR KAN IK JE HELPEN?

Ik help je met klachten aan spieren, gewrichten en pezen.
Staat jouw klacht niet hieronder beschreven?
Neem dan contact op, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor je kan betekenen.

LAGE RUGKLACHTEN

Ik help je met lage rugklachten. Denk bijvoorbeeld aan spit, lumbago, ischias, een hernia, maar ook pijn met bukken of tillen. Onze fysiotherapeut is gespecialiseerd in lage rugklachten. Als eerste breng ik je totale gezondheidstoestand goed in kaart. Op de behandelbank zorg ik ervoor dat je beter en gemakkelijker kan bewegen. Daarna gaan we aan de slag met houding, beweegadviezen en oefeningen.

HOOFDPIJN

Ik help je met hoofdpijnklachten. Denk aan spierspanningshoofdpijn of cervicogene hoofdpijn. Hoofdpijn kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld je nek- en rugspieren, je houding, je ademhaling, je kaak of doordat je veel spanning/vermoeidheid ervaart.

SCHOUDERPIJN

Ik help je met schouderklachten. Denk aan een slijmbeursontsteking, een frozen shoulder, een peesontsteking of spierklacht. Maar ook als je schouder uit de kom is geweest of bij een botbreuk. Soms kan je schouder minder goed bewegen, hoor je de schouder klikken of merk je dat je niet meer op je schouder kan liggen.

HULP NA EEN OPERATIE

Ik help je als je thuis moet revalideren na een operatie. Bijvoorbeeld omdat je net een nieuwe heup hebt gekregen, geopereerd bent aan je kruisband of omdat je arm net uit het gips is. Wij komen gewoon naar je toe. Met onze speciale oefen app kun je thuis alle oefeningen doen.

MAAK EEN AFSPRAAK

KNIEPIJN

Ik help je met knieklachten. Bijvoorbeeld met meniscusklachten, een scheurtje in je kruisband, artrose, hamstring klachten, kniepijn bij het traplopen of pijn in je knieholte of knieschijf. We willen ervoor zorgen dat je weer zo goed mogelijk kunt bewegen zonder pijnklachten. We leren je tevens om een recidief te voorkomen.

ENKEL

Ik help je met enkelklachten. Bijvoorbeeld omdat je door je enkel bent gegaan, je enkelbanden hebt gescheurd, achillespees klachten hebt of een hielspoor hebt. Met onze oefenapp leren wij je met oefeningen om sterker te worden en weer pijnvrij te bewegen. Op mijn behandelbank maak ik je enkelgewricht weer soepel en mobiel.

NEKPIJN

Ik help je bij nekklachten. Bijvoorbeeld als je regelmatig een stijve nek en schouders hebt, niet meer goed je hoofd kunt draaien of als het in je nek is geschoten. Soms kun je merken dat de nekpijn uitstraalt naar een arm of tussen de schouderbladen.

Doe de online klachten check

HULP BIJ SPORTBLESSURES

Ik help je met sportblessures. Denk aan springschenen door het hardlopen, kniepijn door het handballen of liesklachten door het voetballen. We willen je klachtenvrij krijgen, maar vooral ook leren hoe je kunt voorkomen dat je nog een keer dezelfde klachten krijgt

MAAK EEN AFSPRAAK

ELLEBOOG

Ik help je met elleboogklachten. Denk aan een tenniselleboog, golfarm, KANS of slijmbeursontsteking. We zorgen ervoor dat je weer gemakkelijker kunt bewegen, de pijn afneemt, we kijken naar je beweegpatronen en geven adviezen en oefeningen om zelf aan de slag te gaan.

HEUPKLACHTEN

Ik help je met heuppijn. Denk bijvoorbeeld aan heupartrose, een heupoperatie, liesklachten of pijn bij het lopen. Met adviezen over bewegen, oefeningen, mobilisatie technieken en massage technieken zorg ik ervoor dat je je snel weer beter voelt.

BILPIJN

Ik help je met bilklachten. Denk hierbij aan een klikkend geluid tijdens het lopen, een slijmbeurs ontsteking, pijnuitstraling naar je bil, pijn bij het zitten op een harde stoel of artrose. Soms kan de oorzaak liggen in je wervelkolom of bekken.

HULP BIJ SPORTEN EN BEWEGEN

Ik help je met problemen of vragen tijdens het sporten en bewegen. Denk bijvoorbeeld aan hoe je op een juiste manier je conditie kan vergroten, gewrichtsklachten tijdens het sporten kan voorkomen of hoe bewegen je kan helpen wanneer je op een gezonde wijze gewicht wilt verliezen.

MAAK EEN AFSPRAAK

HULP BIJ HOOIKOORTS

Ik help je met hooikoortsklachten. Dat doe ik door middel van medical taping. Dit werkt voor ruim 80% van de mensen erg goed, maar sommige mensen merken weinig verschil. Gemiddeld is het 3x nodig om te tapen, maar de meeste mensen merken na 1x tapen al een verschil. Een mogelijke verklaring van verminderende klachten kan worden gezocht in de kalmerende werking van het allergisch reactiemechanisme.

MAAK EEN AFSPRAAK

MAAK EEN AFSPRAAK

MAIL
APP
BEL